-tahan õppida sõjalisioskusi, ja teistega suheda ja koos teha midagi.-
Kuidas Sinu arvates saaksid olla kasuks meie klannile? (näiteks video- või pilditöötlusoskus, juhtimisoskus):
-ei oska kahjuks videosi ega pilditööstust teha, aga plaanis tulevikus hakata juhtimispuldiks clannil.-
Kui tihti on sul võimalik nädalas mängida ning kas on mingeid takistusi, mis võivad muuta sind klannis ebaaktiivseks?:
-praegu suht nutune seis, kohe on kooli eksam, loodetavasti saan läbi eksamitest siis pm kohe töövestlusele ja tööle, hakkan arvatavasti kella 8st õhtu sees olema kuni 11ni.-
Kas oled kasutaja ostnud või oled ise treeninud, on sul on veel kasutajaid?:
-selle konto olen ise ülesse higistanud, mul oli väike mainike ka aga selle müüsin maha, tulevikus tahaks ikka maini ka ise teha.-
Kas oled hetkel mõnes teises klannis, kui jah, siis millises?:
-ei ole õnneks teises klannis, see parim clan rsis milles olen hetkel ja jääbki parimaks-
PK tripid võivad vahel kesta mitmeid tunde, kas oled valmis lõpuni returnima?
-ei oska nii öelda, mul võib vahepeal takistusi tulla, nt klannimise ajal pean ära minema, on selliseid olukordi kahjuks juhtunud. loodetavasti see ei sega.-
Kas oled lugenud klanni reegleid? Kui jah, siis tead mida siia kirjutada:
-ei ole veel aga loen kindlasti varsti reeglid ka läbi, hetkel juurde ei saa kirjutada kahjuks,-
Pilt kolmest üritusest, millest kaks on ametlikku:
kahjuks ei teadnud et pilte peab tegema, aga jätan meelde kui saab saan äkki lisada hiljem kunagi need juurde siia? ;=)
Seven kirjutas: ↑31 Jaan 2017, 16:07
Nice, nice.
Vaata p2p geari & invi näiteid õpetuste all, pk tab vajab ka veidi upgrademist (f2p trippide jaoks green dhide sets, kasuta swordyde asemel pizzasid jne).