Nutikasmees:
-Tervist rahvas, liitusin selle clanniga,et olla kursis teemaga mis toimub igapäevaselt in-game--
Millise Eesti nurga pealt pärit?:
-olen pärit Tartust ja elan annelinnas/hiinalinnas.-
Vanus:
-20 aastat vana-
Räägi natuke millega tegeled väljaspool mängu. Näiteks hobid, töö, kool:
-peale pelamise ma käin koolis nimelt Tartu kutsehariduskeskus ja õpin kivi-benoonikonkutratsiooni ja läheb viimane kuu enne eksameid! :=)-
Eelnevad kogemused klannidega:
-Kogemused puuduvad clannidega, sest pole kunagi clannidega pkmas käinud.aga kindlasti õpin juurde teadvusi ja saan olla uhke selle clanni üle.-
Kuidas kuulsid meie klannist?:
-tapsin sand crabides crabe, ja siis tuli üks eestlane Striketeamccst ja kutsus mind teie clanni.-
Sinu eesmärk Runescapes, mis sa RS'is tavaliselt teed ja mida tahad saavutada?:
-Olen suhteliselt laisk olevus, aga ruuni mulle meeldib vahest pelada, see mul juba ammu veres. saavutada tahaks rohkem motivatsiooni treenida,leida häidi inimesi mängust,ja värki teha veel.-
Miks tahad StrikeTeamiga tutvuda?:
-see peaks vast üks eestlasete parim Cc olema. ja ka miks mitte et liituda selle clanniga ja uusi kogemusi ja tutuvda kuttidega -
RSN, CMB level. Pilt kasutaja statsidest:
RSN:Nutikasmees
CMB:70
Soovid midagi omalt poolt lisada?:
-loodan et see clan saab suureks ja teistele eesmärgiks, tulgu palju inimesi juurde ja olge tublid,saavutage veel asju mida veel võiks in-rsis teha.-
nutikasmees kirjutas: ↑15 Jaan 2017, 19:48Tutvustus
Nutikasmees:
-Tervist rahvas, liitusin selle clanniga,et olla kursis teemaga mis toimub igapäevaselt in-game--
Millise Eesti nurga pealt pärit?:
-olen pärit Tartust ja elan annelinnas/hiinalinnas.-
Vanus:
-20 aastat vana-
Räägi natuke millega tegeled väljaspool mängu. Näiteks hobid, töö, kool:
-peale pelamise ma käin koolis nimelt Tartu kutsehariduskeskus ja õpin kivi-benoonikonkutratsiooni ja läheb viimane kuu enne eksameid! :=)-
Eelnevad kogemused klannidega:
-Kogemused puuduvad clannidega, sest pole kunagi clannidega pkmas käinud.aga kindlasti õpin juurde teadvusi ja saan olla uhke selle clanni üle.-
Kuidas kuulsid meie klannist?:
-tapsin sand crabides crabe, ja siis tuli üks eestlane Striketeamccst ja kutsus mind teie clanni.-
Sinu eesmärk Runescapes, mis sa RS'is tavaliselt teed ja mida tahad saavutada?:
-Olen suhteliselt laisk olevus, aga ruuni mulle meeldib vahest pelada, see mul juba ammu veres. saavutada tahaks rohkem motivatsiooni treenida,leida häidi inimesi mängust,ja värki teha veel.-
Miks tahad StrikeTeamiga tutvuda?:
-see peaks vast üks eestlasete parim Cc olema. ja ka miks mitte et liituda selle clanniga ja uusi kogemusi ja tutuvda kuttidega -
RSN, CMB level. Pilt kasutaja statsidest:
RSN:Nutikasmees
CMB:70
Soovid midagi omalt poolt lisada?:
-loodan et see clan saab suureks ja teistele eesmärgiks, tulgu palju inimesi juurde ja olge tublid,saavutage veel asju mida veel võiks in-rsis teha.-