Liitlased
-
Vaak
- Legend

- RSN: V A A K
Liitlased
Tervist mehed!
Olen üsna uus siin clanis ja mõtlesin, et võiks ka ühe teema postitada. Küsimused on: Kas meil on liitlasi? Kes võiks olla liitlased? Main clan liitlaseks? Potensiaalsed liitlased? Country clanid?
Main clan liitlaseks? Kas kellegil on nii hea käpp sees kusagil main clanis, et nad võiksid meid aidata mõnel pkril vastaste mainide vastu (khkhm LP)?
Samas jama on selles, et me ei saa kuidagi aidata vastu main clane. Vist??
Liitlasteks võiks olla keegi hea juhtkonnaga clan, vahet pole palju nad massivad.
Country clanid? Kes veel on country clanid? Country clan liitlaseks oleks parim mõte, sest saame üksteisest ilmselt paremini aru, kui randomid koos. LP kahjuks on suht sitt valik imo.
Laske mõtted lendu sõbrad!
Olen üsna uus siin clanis ja mõtlesin, et võiks ka ühe teema postitada. Küsimused on: Kas meil on liitlasi? Kes võiks olla liitlased? Main clan liitlaseks? Potensiaalsed liitlased? Country clanid?
Main clan liitlaseks? Kas kellegil on nii hea käpp sees kusagil main clanis, et nad võiksid meid aidata mõnel pkril vastaste mainide vastu (khkhm LP)?
Samas jama on selles, et me ei saa kuidagi aidata vastu main clane. Vist??
Liitlasteks võiks olla keegi hea juhtkonnaga clan, vahet pole palju nad massivad.
Country clanid? Kes veel on country clanid? Country clan liitlaseks oleks parim mõte, sest saame üksteisest ilmselt paremini aru, kui randomid koos. LP kahjuks on suht sitt valik imo.
Laske mõtted lendu sõbrad!
- aw panic lol
- Sõjapealik

- RSN: aw panic lol
lp jääb kindlasti ära, pigem sebida mõnest hpc pigem head pured kohale kes oma snipeunitiga (~5-10) rektiks lihtsalt vastaseid õigel ajal õiges kohas

-
Vaak
- Legend

- RSN: V A A K
seda ma kuulda tahangi
Pakkuge välja clane, sest olen aru saanud erinevad clanid tekitavad erinevates inimestes erinevaid tundeid
Pakkuge välja clane, sest olen aru saanud erinevad clanid tekitavad erinevates inimestes erinevaid tundeid
- Karli
- Asutaja

- RSN: ST Karli
-
Mr 55s
Aitäh, et selle teema esile tõstsid. Mulle meeldiks ka OP valik, aga kui hakkame mingit sellist otsust tegema siis peame korralikult kaaluma ja mõtlema.

-
Karl

- RSN: KA RL
Ei ole lollus. CP liidrid tundusid ka täitsa toredad, pole küll mainid but still.

Siis kui vaagul pikk NV olnud on

-
Alistamatu
- Asutaja

- RSN: Alistamatu
- aw panic lol
- Sõjapealik

- RSN: aw panic lol
cp liidrid pole toredad, nad on nii kaua toredad kui saavad su oma clanni
op ja ragega see värk et nad heidivad üksteist, ma saan mõlemaga ülihästi läbi...

- Deadly^
- RSN: Gennu
Jah enamus clanid tunduvad teile slp head ja toredad kuna teid liikmeks vaja ju. Pärast taipohh pmst. 
-
Elka
- Kasutaja

- RSN: Elka Jr
Main klannide koha pealt siis ma saan väga hästi The Risinguga läbi ning võib nendega rääkida 
- ST Ants
- Asutaja

- RSN: A N T S
Eestis võiks main klann ka olla, kellega liitlased olla. 
- Henrik
- Kasutaja

- RSN: BMW 525TDS
Imo üsna mõttetu, varsti suvi ja selleks ajaks nagunii ST kinni?? ning lisaks langeme samamoodi samale latile mis kõik teised clanid, poh, et me ei võta neid tripidele kaasa vms, aga ikkagi meil on olemas mingised mainid/snipe unitid, keda vajadusel kutsuda ja siis jälle seda flame lugeda@SB

Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist