King vOlli
2) Vanus:
26
3) Pilt kasutaja statsidest, kasutaja Combat level:

4) Natuke päriselust, nt. hobid, käid tööl/koolis jne:
Hmm... No mis mul nii väga kirjutada on, aga miskit ju võib kirja ka panna on teil ka huvitav lugeda. Hetkel töötan koolis infotehnoloogina/arvutiõpetaja, töötanud hetkese seisuga ~6 aastat. Vahepeal sai ära käidud meie austatud EKVs. Ja nüüd tiksun vaikselt töö, kodu, trenn. Liigutan ennast ka sest selle tööga on jubedalt pingeid ja vaja neid kuskil siis maandada. Vahest käid rauda lükkamas,aga peamiselt rattaga sõitmas/jooksmas. Hobideks on ka suurelt eesti eSpordi maastikul ennast näidata korraldades eesti ühte suurimat võrgupidu INTERLAN seeriat. Rohkem nagu polegi midagi naine oli ka kolm ja pool aastat, aga noh see läks nii nagu ta läks, elu läheb edasi vaatame mis suvi toob ja siis mõtleme edasi
5) Kust/kellelt said teada meie klannist?:
Ma isegi ei tea täpselt, sai Karl´iga mingiaeg CSi pelatud ja seda TSi kasutatud ja siis sealt jäi silma, rohkem hakkasin uurima kui teada sain et vanad MV vennad siin on.
6) Sinu eesmärk Runescapes, mis sa RSis tavaliselt teed ja mida tahad saavutada?:
Hetkel on TRAININGMANMODE(farm/tree run, range gear, ape atoll, chinn) ning jube hype kuna mad xp gains igapäevaselt. Saavutada tahaks sellise kasutaja kus 1vs1 oleks võimalus oma lvlite vastu ja highlvlite vastu saaks korralikult. Muidugi ei saa ära unustada minu passionit clan worldi vastu. Saavutada tahaks 95+ range/mage/str ja untrimmed herb cape
7) Miks tahad StrikeTeamiga tutvuda?:
Soovitan uuesti taastada selle olukorra kus ma ootasin fighte wildis ning sai pktud niisama for fun. Ehk siis ootan clan worldiga uuesti tutvumist. Muidugi väike plaan oleks ST warlordiks ka tõusta aja möödudes.
8) Oled varem olnud klannis? Kui jah, siis millises?:
Aegade algusest saati:
EESTI KLANNID: EDF, EA, GC, IMP, MV, SU
VÄLISMAA KLANNID: DS, COR, TR, TRWF
9) Kumba rohkem eelistad, skillimist või sõdasi? Miks?:
Skillida võib, aga neid mida saab GEst osta. Aga on serious point kui ma tahaks skillida siis ma ei isegi plaaniks siia teami liituda. Ikka soovin eestlastega koos wildis ringi joosta ja returnida
10) Kuidas saab sinuga ühendust võtta (Facebook, IRC, ...)?:
Igapäevaselt olen TSis ning RS, kui ma kumbaski pole siis pole mind arvutitaga.