Järjekordne madin fearlessi vastu, kust on õppida paljugi. Asi polnud kõige hullem, esimest korda clani ajaloos ma nägin korraliku liikumist, kuhu pidi minema, nagu näiteks, liikuge orbi juurde, scim ja uuesti bows out ning orbi juurde tagasi, see meeldis isiklikult väga. Nüüd tuleb lihtsalt clumpimist harjutada, hp ja prayeri jälgimist ning pilede leidmist enda seest, kuna ise olin kohe alguses 2 inimese seas 1st bang siis jälgisin orbis, et mehed, te ei jälgi, et teie sisse jooksevad ilma prayta tüübid, kes oleksid 4 inimese scimi poolt 1 bang. Muidugi kahju, et fearless kasutab seda taktikat, et võtab terve juhtkonna alguses maha ja siis ülejäänud. Ütlen kohe ära, minul isiklikult ei olnud valus kotti saada, kuna seni kuni inimesed kuulavad mida tegema peab seni hakkab aind asi uuesti paremuse poole minema, tankimine ja pray switch tuleb ise enesest ja kui ei tule, siis tulebki tankteste teha, pole midagi teha. =) AAO kaotas täpselt samamoodi oma 18 esimest prepi RAGE või oli see OP vastu kuni hakkasid neid võitma.
Olin üle pika aja eile jälle teiega prepil, minule kui "uuele" liikmele jäi kohe silma see, et kohe kui meie callerid kukkusid(mis oli arvatavasti suureks teguriks, miks me kaotasime) tekkis TSi vaikus, ainuke möla mis seal käis oli "ma ei näe nendest orbidest midagi", midagi tuleks sellega ette võtta, et juhul kui callerid kukuvad siis teistele kohe talk power vms.
Proovisin FSi põhilist callerit pidevalt snipeda aga teda oli sisuliselt võimatu tagaliinist kätte saada. Alles siis, kui nad olid numbritega ees hakkas nende põhiline caller ka meie clumpi sisse jooksma. Mäletan üle eelmist fighti, kus Ha 0wned2 ei osalenud esimeses raundis (meie võit). Teises ja kolmandas raundis oli kutt kohal ning me kaotasime. Ma ei tea, mis asja see vend tsis räägib, aga eile mõistsin, et callerid võivad olla klanni kõige tugevamad, samas ka kõige nõrgemad lülid. Võtame selle venna maha ja FS kaotab. (Juhul, kui orbist callida ei saa.)
Kuna eilne aeg oli liiga hiline siis ei saanud samuti osa võtta, kuid tundub, et prepid Fearlessiga on olnud siiani kasulikumad kui näiteks IV-ga millest me lihtsalt ülesõidame. Usun, et tulevikus saame me kindlasti võidu nende üle !