Abi
- The herblore
- Kasutaja
Abi
Elukaaslane oli sinisilmne ja uskus päti juttu ning mulle ei rääkinud, et vaataksin asja üle. Pärast alles sain teada ja kohe sain aru, et pettusega tegemist.
Politsei saatis meie avalduse pmst prügikasti, sest neid eraisikud ei koti. Kohtusse minek vötaks ilmselt palju aega ja see köik protsess...
Kuna tegemist on suure summaga meile, noortele, siis loodan StrikeTeami registeeritud liikmetele. Eestimaa on väike ja igaühel leidub tuttav, kes teab tuttavat. Ise olen uurinud nii palju kui vöimalik.
Antud isiku Facebook: Andri Vaher
Isiku nimi: Andri Vaher
Vanus: Kuskil 20-22a
Loodan, et suudate mind aidata ja väiksedki vihjed antud isiku leidmiseks irl on abiks. Olen valmis maksma mille 07s, kui leian antud isiku ja saame raha tagasi.
Politsei saatis meie avalduse pmst prügikasti, sest neid eraisikud ei koti. Kohtusse minek vötaks ilmselt palju aega ja see köik protsess...
Kuna tegemist on suure summaga meile, noortele, siis loodan StrikeTeami registeeritud liikmetele. Eestimaa on väike ja igaühel leidub tuttav, kes teab tuttavat. Ise olen uurinud nii palju kui vöimalik.
Antud isiku Facebook: Andri Vaher
Isiku nimi: Andri Vaher
Vanus: Kuskil 20-22a
Loodan, et suudate mind aidata ja väiksedki vihjed antud isiku leidmiseks irl on abiks. Olen valmis maksma mille 07s, kui leian antud isiku ja saame raha tagasi.
- The herblore
- Kasutaja
-
swaferftgotl
- Kasutaja
- RSN: Eesti Boss
Mis jutt oli? Mis teema oli siis? Palju raha kautasid? Kõige tähtsamat infot pole lol
-
Madis
- Asutaja

- RSN: Mawts
double exp phishing streamswaferftgotl kirjutas: ↑08 Mär 2017, 16:51 Mis jutt oli? Mis teema oli siis? Palju raha kautasid? Kõige tähtsamat infot pole lol

-
swaferftgotl
- Kasutaja
- RSN: Eesti Boss
WUt?Madis kirjutas: ↑08 Mär 2017, 17:08double exp phishing streamswaferftgotl kirjutas: ↑08 Mär 2017, 16:51 Mis jutt oli? Mis teema oli siis? Palju raha kautasid? Kõige tähtsamat infot pole lol
- Deadly^
- RSN: Gennu
Kõlab nagu kättemaksukontor xd
Kurb tho, aga samas nii üle saada on omamoodi komöödia imo.
Palju edu. Loodan, et saate tagasi oma tuhhi
- The herblore
- Kasutaja
Summa on mitu korda suurem vähemalt. Tegime avalduse politseisse. Täna tuli vastus, et ei hakata uurima, kuna see omavaheline asi ja neid ei koti. Ilmselgelt ei pöörduks politsei poole, kui saaks temaga kontakti, aga jah.
- The herblore
- Kasutaja
- Henrik
- Kasutaja

- RSN: BMW 525TDS
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline