Millise Eesti nurga pealt pärit: Põline Pärnu poiss
Vanus: 22
Sinu töökoht või eriala: tootmistööline AQ Lasertoolis. Laias laastus teen kõike, painutan, pressin, koostan, lihvin, parandan.
Sinu hobid: Teen bändi (mängin trumme), kõlistan kellasid, reisin , teen peale ja sotsialiseerun.
Eelnevad kogemused klannidega: Deja Vu aegadest OSRSi klikkinud. Kunagi vist kuulusin isegi nõukokku.
Kust meist kuulsid?: Hetkel olen siin foorumis Antsu provokatsioonidel Kunagi Deja Vu'sse tulles leidsin klanni netist toorelt eesti pure klanni otsides.
Pilt kasutaja statsidest: Panen uduse pildi setist kuna selle riistapuu tõttu ma tõenäoliselt aktiivselt RSi ei kliki enam
Tervist ja tänud põhjaliku tutvustuse eest. Olin kindel, et ei lähe kaua aega, kui sind foorumisse manan. Igaljuhul, tore sind siin näha ja mis so bändi nimi on? Utube videosid?
Ants kirjutas:Tervist ja tänud põhjaliku tutvustuse eest. Olin kindel, et ei lähe kaua aega, kui sind foorumisse manan. Igaljuhul, tore sind siin näha ja mis so bändi nimi on? Utube videosid?
Ülidselt oli bändi nimi Livin' 90's, aga peale 2 laulja liitumist on selle nime mõte ennast ammendanud Utubi minu andmetel ei leidu... retsime oma jaoks rohkem
Üldiselt kes teab, praegu Pärnus rets lumi, peaks vast mingit toorikut tegema hakkama võibolla isegi