1. Pilt kasutaja statsidest: 2. Sinu tutvustuse link: http://st-rs.org/foorum/viewtopic.php?f=2&t=332 3. Pilt IRC'u olemasolekust: 4. Pilt TeamSpeak 3'e olemasolekust: 5. Pilt NÕUTUD PK tabist: 6. Pilt üritusest (17.03.2016): 7. Pilt üritusest (20.03.2016): 8. Miks sul mängu brightness nii madal on?
Meeldib, silmad ei väsi ära. 9. Miks tahad liituda klanniga StrikeTeam?:
Tahaks osaleda clan waridel ja muudel pvp üritustel ning olla lihtsalt väike tükike Löögirühmast. 10. Kuidas Sinu arvates saaksid olla kasuks meie klannile?:
Oleksin aktiivne liige. 11. Kas oled kasutaja ostnud või on enda treenitud?:
100% minu meistriteos. 12. Kas sul on veel kasutajaid?:
Jah. Nimi: alt c. 13. Kas sul on olnud probleeme mõne meie klanni liikmega?:
Ei ole. 14. Kui tihti on sul võimalik mängida ja kas on mingeid ajalisi takistusi, mis võivad muuta sind klannis ebaaktiivsemaks?:
Hetkel ei näe takistusi, mis võiks mõjutada minu aktiivsust. Tavaliselt login iga päev vähemalt paariks tunniks sisse. 15. Kas oled lugenud klanni reegleid? Kui jah, siis tead mida siia kirjutada: Jah, ma olen aru saanud Löögirühma Reeglitest ja luban neid järgida!
Viimati muutis soels, 20 Mär 2016, 23:48, muudetud 1 kord kokku.
Nüüdsest oled osa meie klannist ning sinu liitumisavaldus klanni on vastu võetud.
- Proovi arendada enda kasutajat pidevalt
- Ole aktiivne foorumis
- Ole aktiivne meie ingame Clan Chatis "StrikeTeamCC", IRC'us #striketeam ning Teamspeakis
- Iga nädal on vähemalt üks event, millest osavõtt on kohustuslik
- Anna teada ka teistele meie klannist