Läpakaga abi vaja.

Kõik, mis pähe tuleb.
Vasta
T6nnn
Kasutaja

Läpakaga abi vaja.

Postitus Postitas T6nnn »

Yo mehed.

Mul väike probleem, nimelt läppar acer aspire v3 Samasugune, specid veits teised https://www.acer.com/ac/en/IL/content/m ... .M69ET.008

Juba mitu aastat kestnud probleem, nimelt kunagi hakkas wireless adapter nussima ja lampi wifist välja viskama, disconnectis ja enam tagasi connectida ei saanud, pidi restarti tegema. See selleks, hakkasin loli pelama ja mängisin juhtmega. töötas jälle mitu kuud ja siis hakkas see ka disconnectima ja välja viskama.
Vahepeal viskab esimese 10 minti jooksul välja, vahepeal töötab 1h.
Lõpuks läks asi nii hulluks, et läppar jäi seisma, vahepeal sai proovitud aga täitsa cancer ja ei viitsinud tegeleda.
Aasta tagasi kolisin ja lampi proovisin, asi töötas. ei mingeid probleeme, igaksjuhuks lasin veel uue windowsi ja driverid peale.
Siiamaani asi töötas, väga väga harva disconnectis aga see ei olnud häiriv, nüüd kolisin jälle ja nüüd paar nädalat on käitunud nii nagu tuju on.
Olen proovinud nii juhtme kui wifiga, tundub et wifi kestab kauem. hetkel olen juhtmega kuna täna hommikul jõudsin rsi sisse logida ja disconnect, nii 3 korda järjest lõpuks viskas restartil blue screeni ja pidin restorema.
Hetkel olen juhtmega sees.

Seega soovin abi, ilmselt driverites asi pole kuna google on läbi otsitud ja driveritelt on linnuke maha võetud et power saving modes välja ei lülitaks.
Kuna kunagi pohhuilt ekraan katki astutud siis kardan, et adapter viga saanud.

Kui keegi teab täpselt milles viga, võib postitada, mingeid oletusi ei viitsi kuulata, neid googles sitaks.
Kui keegi tegeleb/oskab antud läpakal adaptereid vahetada ja asi selles võib olla, sooviks need adapterid välja vahetada.
Ise ei viitsi pusima hakata, kes varem seda teinud see ka ilmselt oskab.
Pilt
lmmarkus
Kasutaja
RSN: lmmarkus

Postitus Postitas lmmarkus »

1. reinstall driver.
2 driverit kodukal vb windowsiga vale driver peale tulnud:
1: http://global-download.acer.com/GDFiles ... &SC=EMEA_1
2: http://global-download.acer.com/GDFiles ... &SC=EMEA_1
2. cmd:
ipconfig /release
ipconfig /renew
3.
open the Network and Sharing Center in the Control Panel, and click on the Connections link.
Pilt

A new window will open up showing the details about your internet connection. Click on the Properties tab.
Another window will open up showing the items used by your connection. Select Internet Protocol Version 4 (TCP/ IP v4).
Pilt
select Obtain ip automaticly
Tim
Liider
Liider
Annetaja
RSN: 0fflimit

Postitus Postitas Tim »

Kui ülemine pool ei funka, siis oled proovinud äkki usb wifi adaptrit ? Peaks saama igast arvuti poest kuskil 10-20€-ga.
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
T6nnn
Kasutaja

Postitus Postitas T6nnn »

Tim^ kirjutas:Kui ülemine pool ei funka, siis oled proovinud äkki usb wifi adaptrit ? Peaks saama igast arvuti poest kuskil 10-20€-ga.
netipulk töötas normaalselt, ülevalt pole veel proovinud kuna täna siiamaani rahulik olnud. v.a hommikune 3 korda
Pilt
Mathias
Kasutaja

Postitus Postitas Mathias »

Mul täna oli sama teema, kolisin arvutiga teise tuppa kus kaablit pole, emaplaadi küljes on ka adapter, driverite muutmine ei aidanud midagi. Pani mingi lambise usb pulga adapteri ja toimis....mul win7 tho.
Don Dude
Seenior
Seenior
RSN: Don_Dude

Postitus Postitas Don Dude »

Mina sinu asemel võtaksin läpaka lahti, sellel wifi huinjaal on see jama ots, mis kui pesast välja tuleb, siis tagasi ei taha sinna jääda.
Ehk pesas vaevu püsib või lahti.
Pilt
Pilt
Don Dude
Seenior
Seenior
RSN: Don_Dude

Postitus Postitas Don Dude »

Olen läpakatega sina peal. Võid mulle koju saata, võin ise kohale tulla, võid Rapla Teliasse tuua ja öelda Kaidole.
Minu töötund on 20€.
Pilt
Pilt
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist