Nimi:
Martin
Millise Eesti nurga pealt pärit?:
Pärnust, kuid nüüdseks elan alaliselt Soomes, Tamperes.
Vanus:
21
Räägi natuke millega tegeled väljaspool mängu. Näiteks hobid, töö, kool:
Tööl veel ei käi, omandan haridust, vabal-ajal meeldib sporti teha. Suurteks hobideks on veel korvpall ning jalgpall lisaks palli toksimise kõrvalt jääb veel aega üle jõusaalis käimiseks. Lisaks sellele meeldib ka arvuti mänge mängida.
Eelnevad kogemused klannidega:
Suur kogemus rs-st puudub, omal ajal sai ikka sõbra kasutajas paar logi toksitud, aga tõsisemalt sai ette võetud rs paar kuud tagasi, seega kasutaja on 2 ja pool kuud ainult vana, olen alles õpipoiss.
Kuidas kuulsid meie klannist?:
Mmorpg-des on mind alati köitnud selle mängu pvp, mingi hunjaa grindimine päevast päeva pole minu teema, seega võtsin sõber google appi ja googeldasin, kas 07 on aktiivseid clane low combatile, sealt leidsin perse täis neid ja oh üllatus, üllatus kerides leidus ka üks Eesti aktiivne clan.
Sinu eesmärk Runescapes, mis sa RS'is tavaliselt teed ja mida tahad saavutada?:
Minu eesmärk on saada mängu osas vähe pädevamaks, õppida tundma rohkem mängu ja saada loomulikult paremaks, tavaline rsi argipäev näeb välja grindimise näol combatit, mis ei kuulu just mu lemmiktegevuse hulka, kindlasti tahaks õppida rsis paremini pk-ma ning saada maxed out statsid.
Miks tahad StrikeTeamiga tutvuda?:
Miks mitte liituda Eesti claniga ja anda oma abikäsi kaasmaalastele ning veeta lõbusalt aega.
RSN, CMB level. Pilt kasutaja statsidest:
RSN: Hanskan Toss
CMB:80

Soovid midagi omalt poolt lisada?:
Suvel sai quitti pandud ja polnud aega enam eriti mängimisega tegeleda, siis nüüdseks otsustasin, et võiks uuesti proovida ja olen paar päeva vähe aktiivsemalt sitsinud RSis ringi. Ini pani ükspäev jalaga perse ja ütles kao foorumisse ja anda teistele ka teada, et oled aktiivne ja mängid, see tõttu tegin väikse copy-paste vanast tutvumisest, mis oli "suletud". Täis 100% ei saa panustada, aga proovin nii palju sees käi kui võimalik, YO!