Permbanned

Kõik mis puudutab OSRS-i.
Vasta
Kasutaja avatar
Kadunu
Kasutaja
Postitusi: 79
Liitunud: 17 Jaan 2016, 10:22
RSN: -

Permbanned

Postitus Postitas Kadunu »

Tegin end mõni aeg tagasi membuks ja sain pärast kaheksat tundi mängimist permanently banned. Ma ei bottinud ja grindisin revvis craw's bow'ga ning kasutasin Exilent clientit.

Viimasel ajal on Jagex võtnud sihikule kolmandate osapoolte clientid ja usun, et Exilent client oligi siinkohal kurjajuur.

Töötasin antud veebilehe läbi ja ainuke bannable offence, mida saaks mu kaela keerata on "Indicates players in an opposing clan in PVP", kuna kasutasin Exilent'i clientil värve markeerimaks, kes on Wildernessis minu combat bracketis ja kes nendest on skulled. Ainuke kummaline asi selle juures on see, et Jagex ei saa seda tuvastada, sest serverile ei saadeta ühtegi käsklust ja kogu värvide manipulatsioon on clienti poolne.

Päev hiljem appealsin permbanni RS3 veebilehel (jah permbanni saab appealida) ja sain sellise vastuse:
Thanks for contacting us to appeal your ban for the account with the login kadunu and the character name Kadunu.

In your appeal you've indicated that the reason for your ban was for macroing.

Many third party software websites and applications contain keyloggers, trojans and viruses which can put your personal details at risk. Macroing also detracts from the intended experience of RuneScape by also offering an unfair advantage to those that use them. Learn more.

After a comprehensive review of this account there is sufficient evidence to suggest the offence was applied correctly. We highly recommend only using official clients to play our games as we are unable to guarantee your experience with third-party software:
Official Old School Client
Official RuneScape Client

Unofficial clients could contain unapproved content that may affect our cheating detection systems that may result in an offence being placed on your account.

We'll be unable to review future appeals for this account and repeated attempts to appeal this ban may not receive a response.

Please understand that our decision is final and that we haven't reached this conclusion lightly. It's important to remember that as described in our terms and conditions, the account creator is responsible for the account's behaviour, so highly encourage you to read the Rules of RuneScape before starting a new adventure to avoid a similar situation in future.
See on kirjutatud vaid selleks, et Teid hoiatada. Hetkeseisuga on Jagexi jaoks aktsepteeritud nende enda client, OSBuddy ja RuneLite.

Vähemasti tundub, et ma ei ole antud olukorras ainuke (lugege ka video all olevaid sadu kommentaare, mõistmaks, et antud probleem on muutunud viimasel ajal laialdasemaks):

Kasutaja avatar
Deadly^
Postitusi: 1489
Liitunud: 17 Jaan 2016, 15:38
RSN: Gennu

Postitus Postitas Deadly^ »

well see asi juba ammu olnud, et exilenti kasutajad bani saavad.
RL kasutajaid ka olnud hiljuti imo
Madis
Asutaja
Asutaja
Annetaja
Postitusi: 551
Liitunud: 03 Jaan 2016, 00:24
RSN: Mawts

Postitus Postitas Madis »

oof
Pilt Pilt
Kasutaja avatar
Kadunu
Kasutaja
Postitusi: 79
Liitunud: 17 Jaan 2016, 10:22
RSN: -

Postitus Postitas Kadunu »

Järgmine false ban:

Kasutaja avatar
freakz
Annetaja
Postitusi: 536
Liitunud: 13 Okt 2016, 23:20
RSN: freakzy

Postitus Postitas freakz »

F
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist