Räägi natuke millega tegeled väljaspool mängu. Näiteks hobid, töö, kool: Umm... konkreetseid hobisi ei ole, tegelen hetkel enda ettevõtlusega ja arendan transpordifirmat. Koolis ei käi enam ammu.
Eelnevad kogemused klannidega: Alustasin metsavendade algusaegadel noobina (cmb 110 vms.) sealt saadud motivatsiooniga treenisin flat 99 ja õppisin selgeks klannimise tähtsamad asjad, sealt algas ka pisik olla koguaeg liige kuskil klannis.
Sai proovitud ka Trwf (pvp wild aegadel) kuid väga ei sobinud worldwide klannid ja jäin truuks metsavendadele, aidates arendada metsavendi Eesti #1 klanniks, lõpuks muidugi ka saavutasime selle. Purede kohapealt kogemus puudub.
Kuidas kuulsid meie klannist?: Vahvlis kunagi chillisin ja nägin, videote pealt selgus, et klannis tegutseb Elka ja Artur, kui need vennad juba kõrgel juhtkonnas siis ilmselt ka kõik toimib või hakkab toimima, sama on ka Kerdiga.
Sinu eesmärk Runescapes, mis sa RS'is tavaliselt teed ja mida tahad saavutada?: hetkel treenin maini flat 99, et saaks pkama hakata, südames kõik need aastad ikkagi hybriidimine sees olnud ja aegajalt kuskil privas käidud kätt soendamas.
Samalajal mõeldes oma esimese pure peale
Miks tahad StrikeTeamiga tutvuda?: Vanad ruuni sõbrad kellega on häid aegu olnud ja kurat seda teab, võibolla ükspäev olen purega liitumises
RSN, CMB level. Pilt kasutaja statsidest: RSN: Mv T6nnn Mv
CMB: 122
Kuna te pured kõik siis mainid teid naguinii ei huvita ja pilti lisama ei hakka!
Soovid midagi omalt poolt lisada?: Vaadates täna 21.11 teie wari Fsi (orsmth) vastu siis ütleks, et keep up hard work!
Legendi callid olid head ja korrektsed (minu seisukohast), ka teised sõjapealikud halvemad ei olnud, kuid vahepeal närvi minek ei ole just parim lahendus olukorda päästa.
Eks mõned kes mind mäletavad/tunnevad andke ikka teada endast, mida rohkem teid on seda suurem võimalus, et teen pure
Karl kirjutas:Heihei Ma olin ka Mvs Silberi nime all, kindlasti tee pure ja liitu meiega
Hey ho! isegi mäletan
Vaak kirjutas:Mees siin pole valikut Tee pure või osta mu teine pure ära. Tore näha vana head kvaliteetset Metsavenda jälle Metsavendi on siin clanis ka 5 kanti.
Tundub, et mulle valikut vist ei anta
w1ldrange kirjutas:tere, anna siis oma pure rsn ka mille sa kiiremas korras meisterdad